Sanatatea la control

Metoda subțire.

Conținutul

  nhs pierdere în greutate checker pierde greutatea cu shake ul de la gnc

  Adresa de e-mail a destinatarului X Metoda moderna de investigare, noninvaziva, pilula endoscopica este folosita din anul si in Romania pentru investigarea intestinului subtire, care pana acum putea fi cercetat mai mult prin metode radiologice. Este cunoscut faptul ca incidenta bolilor intestinului subtire este semnificativa si vizeaza toate categoriile de varsta.

  Endoscopul sau o alta metoda nu pot traversa intreaga lungime a intestinului subtire.

  se slabeste cu herbalife somn pm pierdere în greutate

  Pilula endoscopica parcurge toata lungimea intestinului in 4 ore. Partea superioara a tubului digestiv esofag, stomac, duoden si colonul intestinul gros pot fi vizualizate foarte bine cu endoscopul, dar intestinul subtire este foarte lung si rasucit.

  De metoda subțire, este mai bine investigat cu aceasta pilula care ofera imagini de foarte buna calitate in comparatie cu cele ale endoscopului.

  Pastila electronica este compusa din capsula propriu-zisa, pe care o inghite bolnavul, un sistem de recoltare a datelor si un soft de redare a imaginilor eliminandu-se in acest fel erorile medicale.

  Pagina principala Combaterea supraponderalității și obezității: metoda Metoda subțire ® Pierderea în greutate este ușoară, stabilizându-l mult mai dificil, toți pacienții care, la un moment dat în viața lor, au avut de-a face cu această problemă pentru o cauză medicală sau cosmetică știu asta bine De fapt, există o mulțime de diete: indiferent dacă sunt pierderea în greutate sau regimul de sănătate, toate au același defect: sunt mai mult sau mai puțin standard și, prin urmare, nu pot fi adaptate tuturor persoanelor. Nicio dietă nu poate fi eficientă pe termen lung dacă nu este personalizată, pentru că suntem cu toții diferiți.

  Detalii tehnice Capsula are 27 de milimetri in lungime si 11 milimetri in diametru, cantareste 3,4 grame si e prevazuta cu leduri, o lentila care mareste imaginea de 1,8 ori, un procesor care transforma imaginea in unde de radiofrecventa, doua baterii care alimenteaza tot sistemul si antena care transmite undele de radiofrecventa.

  A doua componenta e constituita din niste senzori speciali care metoda subțire fixeaza pe abdomenul bolnavului si preiau aceste unde de radiofrecventa, tranformate ulterior in imagini. Cand este recomandata capsula endoscopica?

  Deveniți subțire cu metoda Montignac - diete în comparație. Ce dietă te ajută cu adevărat să slăbești? Cu această metodă, zahărul rafinat, făina albă și cartofii trebuie evitați pe cât posibil. Rolul insulinei este divin. Pierderea în greutate se realizează mai întâi prin restricționarea caloriilor, urmată de o etapă de învățare pentru a menține noua greutate.

  Capsula endoscopica este recomandata in urmatoaretle situatii: in anemii din cauze necunoscute, atunci cand bolnavul a pierdut sange sau are hemoragii puternice; in cazul bolilor cu localizare in intestinul subtire; in sindroamele de malabsorbtie; in sindroamele de puricoza congenitale; intr-o serie de suferinte cu dureri abdominale a caror cauza nu este cunoscuta diaree cronica, boala Crohn etc.

  Avantajele pilulei endoscopice Capsula endoscopica nu produce disconfort asa cum se intampla de exemplu in cazul folosirii tubului endoscopic.

  corp subțire vaccum ross pierdere în greutate pierdere în greutate

  Bolnavul trebuie doar sa inghita pilula ca pe un medicament, cu putina apa. Capsula transmite imagini in timp ce traverseaza tubul digestiv, dupa care se elimina pe cale naturala din organism.

  Pacientul isi poate continua activitatile zilnice pe parcursul examinarii fara nicio problema, traversarea capsulei prin corp neprovocandu-i vreun disconfort. Lucia Comanescu Nota pentru articolul «Pilula endoscopica, metoda moderna de investigare a intestinului subtire»

  vodka ajuta la pierderea în greutate ajută mă să pierd greutatea vă rog