ALLEGRO (modulare) - Catena Electric

Silvets allegro, Carcasa pentru microfon wireless Shure WASilver

silvets allegro

O experienta pe aceasta saltea silvets allegro de neuitat prin caldura si confortul cu care te inconjoara. Aceasta gama combina cu succes suportul de arcuri ambalate individual in casete textile si o serie de materiale elastice si vasco-elastice.

Salteaua Allegro Elegance are inaltimea de 30 cm si silvets allegro x cm.

silvets allegro

Sistemul de sustinere cu arcuri impachetate individual dispuse pe 5 zone de confort elimina presiunea din zona umerilor si a bazinului, iar topperul din spuma memory reduce uniform punctele de presiune, imbunatatind, astfel, circulatia periferica si asigurand un grad ridicat de relaxare. Salteaua Allegro Elegance este realizata din doua componente distincte: Pre-saltea - rolul acesteia este de a realiza un confort foarte bun.

ALLEGRO 06AC-1101 Ochelari de acțiune, lentilă transparentă, oglindă argintie, 1 fiecare

Spuma Memory Foam cu o densitate mare permite corpului sa creeze o "amprenta eficienta". Astfel, se elimina punctele de presiune excesiva, se imbunatateste circulatia sangvina, rezultand o irigare mai buna a muschilor si a creierului, ceea ce duce, implicit, la un somn mult mai odihnitor si la o sanatate mai buna.

silvets allegro

Saltea de baza - rolul ecesteia este de a asigura o elasticitate si un suport optim. Cele 5 zone de elasticitate creeaza posibilitatea adaptarii saltelei la cele 5 greutati si forme diferite ale corpului uman cap, trunchi, sold, genunchi, glezna.

silvets allegro

Rolul ei este de a asigura elasticitatea optima si a asigura un suport ferm pentru pre-saltea. Salteaua Allegro Elegance se livreaza vidata, pentru un transport facil si o manipulare usoara.

silvets allegro

Aceasta beneficiaza de 10 ani garantie. Instructiuni de utilizare: produsul scos din ambalaj trebuie lasat intre ore ca sa revina la forma normala. Feriti produsul de umezeala indelungata, curatari puternice, acide si de soare puternic.

Husa fixa a saltelei poate fi curatata doar cu substante de curatare cu spuma uscata. Prin intoarcerea regulara a saltelei recomandat odata la minimum 2 luni se prelungeste durata de viata a acesteia. Specificatii tehnice.

silvets allegro