Green Coffee extract | Rotta Natura

Green cafee. Green Coffee Bean pentru arderea grăsimilor, 60 capsule | stilnatural.ro

Conținutul

  pierde greutatea la 18 ani

  Descriere Recenzii Green cafee arabica este o specie de arbore de cafea originară din munții din Sud-Vestul Etiopiei. Cafeaua arabică este considerată a fi prima specie de cafea care a fost cultivată în Sud-Vestul Etiopiei de mai bine de de ani.

  10 zile de atac de fază pierdere în greutate

  Acizii clorogenici sunt prezenți într-o mare varietate de alimente, cum ar fi: cireșe, mere, fructe kiwi, anghinare, cu toate acestea, sursa cea mai bogată de acid clorogenic se găsește în boabele de cafea verde. Acidul clorogenic este extras din primele boabe verzi de cafea ce păstrează identitatea unică și caracteristicile bobului de cafea pentru a obține cele mai multe beneficii de el.

  Acest acid este un antioxidant natural foarte puternic ce stimulează arderea grăsimilor prin accelerarea metabolismului prevenind absorbția de calorii și grăsimi în organism, fără a schimba obiceiurile de dietă. Reglează nivelul glicemiei din sânge, stimulează procesele de detoxifiere ale organismului, ajutându-l să elimine substanțele nedorite sau aflate în surplus; reduce nivelul de colesterol ceea ce reprezintă un risc scăzut de îngroșare a pereților vaselor de sânge, are efect de reglare green cafee, reduce drastic stresul oxidativ din organism, scazând numărul radicalilor liberi.

  ajută pee să piardă în greutate

  Astfel, efectele benefice pentru organism sunt multiple și adesea uluitoare: Slăbire.